![]() |
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Cytat:
P-11,P-23,Jak-1,Aichi D3 A1 val,P-51 mustang,Mig 29,Mig-19,Mig 21,Mig 15. A tezar buduje PZL P-7
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Ale zaraz.
Mogę poszperać w necie i dawać przykłady modeli jakie robiłem (chodzi mi o rysunki z malowaniem mojego modelu) Co wy na to?
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Miasto: Inowrocław
|
ja rzeźbię od jakiegoś czasu sukę dwudziesta siódmą z kartonu....
ale ze wzgledów czasowych końca nie widać... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
To może ja się pochwale, Rewell 1:48, Eurofighter Typhoon z Hiszpańskiej Esquadron 111
Kolorystycznie troszkę odbiega ale w moich modelach to normalka (fani wiernie odwzorowanych modeli: sorry!) Fotki tech różne i w różnym okresie robione: ![]() w całości jeszcze bez oznakowań i z nieskończoną kabiną ![]() Trochę szaleństw ze światłem ![]() Na miejscu honorowym, na telewizorze, jeszcze z plasteliną póki nie doschnie klej ![]() I zbliżenia: ![]() wiem, że szyba powinna przylegać ale tak spodobało mi się bardziej ![]() i moje ulubione ujęcie: ![]() dzieki temu ujęciu powstała praca http://www.digart.pl/zoom/4663187/Mysliwy.html W wolnym czasie jeszcze coś popstrykam z innymi modelami, niestety część (większa) wyjechała do PL (kobiety!) Ostatnio edytowane przez PanSamolocik : 07-12-2009 o 19:05. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
A pilot gdzie strzelał się
![]() |
|