![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Album | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
| rok 2010 Pokazy, odbywające się w 2010 roku |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Miasto: Cardiff
|
Witam.
Wybralem sie ostatnio na dwa pokazy. Pierwszy byl to Royal International Air Tattoo drugi to Farnborough International. Zdjecia do obejrzenia na mojej stronce www.fl340.com Ze wzgledu na ograniczenia czasowe,nie ma jeszcze opisow poszczegolnych modeli samolotow i galerie nie sa pelne.Codziennie sa aktualizacje zdjec. Pozdrawiam Maciek
Meade Light Bridge 12" + televue powermate 2x! Synta 8" po regulacji i podnoszeniu i czyszczeniu lustra + barlow 2x SPRZEDAM! Zaintereesowani PW. Nikon D80 plus pare tysiecy mm www.fl340.com Pzdr Maciek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Maćku A380 jest wyje chany bardzo Ci zazdroszczę wypadu ale gdzie jest więcej zdjęć? W sumie oglądając Twoje przelotówki to dostaje dreszczy super fotki czekam na więcej
PS: Ty nie dobry Angolu a strona polska to gdzie? Ostatnio edytowane przez Masa : 29-07-2010 o 12:57. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Więcej zdjęć będzie wkrótce, nie nadążam z obróbką. Z każdego show przywieźliśmy ok 3-4 tysięcy rawow.Trzeba to przejrzeć i obrobić i w pracy muszę się na 8h codziennie pokazywać ;-)
Tylko nie Angolu,mieszkam w Walii ;-))) P.S RIAT będzie za rok i chce Cie na nim widzieć
Meade Light Bridge 12" + televue powermate 2x! Synta 8" po regulacji i podnoszeniu i czyszczeniu lustra + barlow 2x SPRZEDAM! Zaintereesowani PW. Nikon D80 plus pare tysiecy mm www.fl340.com Pzdr Maciek Ostatnio edytowane przez Jacek Waszczuk : 29-07-2010 o 19:37. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Cytat:
Ups sorry WALIJCZYKU ps: z moja angielszczyzna łamaną nie daje rady, a co do RIAT to jeszcze będziesz narzeka na ból wątroby ja przyjadę |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Fundator II
|
Bmwlkwwlwgwlwwgdn?
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
Miasto: Wrocław
|
Zrobiły Loop, a potem Mach i tyle je widać było
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Cytat:
Do Snowdonii mam 3-4h jazdy,i niestety nie znam grafiku w jakich dniach i godzinach "szaleja".Moze uda mi sie temat zglebic na przyszly rok,bo teraz juz o pogode dobra coraz trudniej
Meade Light Bridge 12" + televue powermate 2x! Synta 8" po regulacji i podnoszeniu i czyszczeniu lustra + barlow 2x SPRZEDAM! Zaintereesowani PW. Nikon D80 plus pare tysiecy mm www.fl340.com Pzdr Maciek |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
Miasto: Wrocław
|
W tym sęk, że nie wiadomo kiedy "szaleją"
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Bedzie trzeba zrobic pare wypadow w przyszylym roku na Loop Mach.Moz sie cos trafi.
|
|
|