![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Album | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
| rok 2010 Pokazy, odbywające się w 2010 roku |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Miasto: Krosno
|
Chociaż nie ma terminu na stronie to sądzę że mimo tragedii na ostatnim pikniku ta impreza się odbędzie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
1. Katastrofa Cessny 172 miała miejsce PO Pikniku. Pisanie że "tragedia miała miejsce na ostatnim pikniku" uważam za naciąganie faktów. Z tego co wiem nie dopatrzono się żadnych uchybień po stronie organizatora.
2. Z wiarygodnego źródła wiem, że Muzeum chce w przyszłym roku zorganizować kolejny Piknik.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Spokojnie , wiem że po pokazach. Tylko mówię że w mediach różne osoby rozmawiały o tym czy aby będzie ten piknik w 2010 roku. Jeśli ty masz dojście i wiesz że na 90 % będą to super sprawa.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Piknik Lotniczy w Krakowie może się odbyć bez grupowych akrobacji.
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...ie_bedzie.html Z jednej strony dobrze z drugiej nie. Mimo wszystko dobrze dla Muzeum, że impreza dalej ma szanse się odbyć.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
No z rezygnacji z akrobacji to wydaję mi się słuszna sprawa. W razie awarii maszyny naprawdę mogło by być nie ciekawie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Miasto: Kraków
|
w tym wypadku to chyba nie ma znaczenia czy zwykły przelot czy akrobacja, i tak ciężko
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Najlepiej to nie latać tylko oglądać stojanki wg Ciebie?
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Ale te słupy wysokiego napięcia i bloki oraz hipermarket blisko i ruchliwa droga są jakby nie patrzeć w razie awarii niebezpiecznymi czynnikami.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Cytat:
nie przesadzajmy z tymi słupami, blokami, drogami... bezpieczeństwem! Tragedia może się zdarzyś zawsze, wszędzie! Ludzie są tylko ludźmi, a maszyny maszynami! Jeździmy na pikniki lotnicze, pokazy, etc. żeby podziwiać samoloty w powietrzu. A jeśli ktoś obawia się o swoje bezpieczeństwo nie musi jeździć na imprezy lotnicze. Może sobie znaleźć bardziej bezpieczne hobby.
|
|