![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Album | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
| EPWA Wszystko o lotnisku Okęcie w Warszawie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 | |
|
Moderator
Miasto: Warszawa/Radom
|
za gazeta.pl
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...wybranych.html Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Niestety,w artykule zawarta jest sama prawda. Czasami mam wrażenie że tak LOT szanuje swoich pasażerów, ile razy wsiadam do samolotu, to właśnie z płyty,a rękawy oczywiście puste, zresztą w innych portach samoloty LOT-u też wysiada się i wsiada na płycie
Ostatnio edytowane przez Jacek Waszczuk : 23-07-2010 o 09:35. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Miasto: Warszawa
|
Ja napiszę trochę z innej beczki. W zeszłym tygodniu leciałem z lotniska Chopina do Krakowa i wchodziłem do samolotu przez rękaw.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
Miasto: Legnica - EPLE ;)
|
Fiu fiu szczęściarz, ja kilka razy patrzyłem na rękawy
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Ja też zawsze przez rękawy. Choć raz fizycznie było to niemożliwe, bo leciałem DHC8 do Kopenhagi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
"325 zł za dwugodzinny postój samolotu przy rękawie i 98 zł za każdy następny kwadrans"
to kto tu sie skompi? port lotniczy czy linie lotnicze? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
Miasto: Inowrocław
|
jak wygląda w praktyce taka obsługa na lotnisku?
w dwie godziny to bym pasażerow ze 20 razy przegonił w obie strony tak samo walichy..... ale reszta? obsługa naziemna? tankowanie? ile trwa i czy może byc wykonana w całości w trakcie postoju przy rękawie ? przy okazji... co trzeba zrobić przy samolocie przy każdym pobycie na lotnisku....? jakaś kontrola wzrokowa wiadomo... ale co jeszcze? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Mnie tam osobiście jest obojętne, czy rękaw czy autokar - lubię latać, lubię samoloty i takie pierdoły jak dojazd autokarem to pikuś(przepraszam Pan Pikuś), co mnie bardziej drażni - to np. bramki w Madrycie - to istny kabaret z tabunami południowoamerykańskich wędrowców, wrzask , przepychanka i wyjące non-stop bramki i obsługa -only spanish speaking-masakra
P.S. Może miałem pecha |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
Miasto: Wrocław
|
Kux spoko 2 godziny wystarczą do przepakowania samolotu i odlotu dlatego płaci się za 2 godziny. Maszyny wielkości B737 czy A320 w tanich liniach mieszczą się w trzech kwadransach
|
|
|
|